Wat voor feest?

Bruiloft, verjaardag of kraamfeest?
Het kan allemaal.

Bruiloften

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Nu breekt een spannende tijd aan richting het huwelijksfeest. De mooiste dag van je leven, die vier je natuurlijk precies zoals jij dat wilt. Groots en meeslepend of juist klein en intiem? Omringd door zee, strand, duinen, dijk en bos of liever te midden van historisch erfgoed? Het maakt niet uit, alles is mogelijk. Jullie feest wordt gegarandeerd bijzonder en uniek!

Verjaardagsfeest

Wie jarig is trakteert en viert feest! Dit feest kun je zo groot en klein maken als je zelf wilt. In de kroeg, galerie, brasserie of liever op de beachclub? En jezelf laten trakteren kan natuurlijk ook. Surprise! Vier het leven!

Bedrijfsfeest

Een gezellig personeelsfeestje vieren? Erg leuk, maar een personeelsfeest is natuurlijk meer dan alleen feest. Het brengt het verhaal van een onderneming, een boodschap; inspireert en zorgt voor betrokkenheid van de medewerkers. Ieder bedrijf wil natuurlijk een feest organiseren waar nog lang over wordt nagepraat en daarom moet het feest verrassend zijn en de zintuigen prikkelen. Een unieke combinatie van muziek, smaken, geuren, entertainment en actie. 

Jubileum 

Een bijzonder moment dat het verdient om op unieke wijze gevierd te worden! Een herdenking en viering van een huwelijk maar ook bedrijven vieren natuurlijk jubilea. Niet alleen van medewerkers, maar ook van de organisatie zelf. Jij bepaalt de sfeer, wij zetten het neer. Bijzondere momenten verdienen onze bijzondere aandacht. 

Vrijgezellenfeest

Met een aantal vrienden of vriendinnen op stap om nog één keer even helemaal los te gaan voordat de vrijgezel in het welbekende huwelijksbootje stapt? Of hoeft het wat jullie betreft niet zo ruig en kiezen jullie voor lekker ontspannen tijdens een dagje wellness en culinair genieten? Sportief, creatief, Bourgondisch of cultureel? We kunnen het zo gek, lekker, leuk, uitdagend en interessant maken als je wilt!

Kraamfeest

Beschuit met muisjes! Er is een kindje geboren, gefeliciteerd! Een mooie tijd waarin je leven op z’n kop staat. Natuurlijk wil jij de komst van dit wondertje met iedereen vieren. Denk bijvoorbeeld aan een warm en mooi aangeklede locatie met lekkere hapjes en een glaasje. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten van het kersverse gezin en de aandacht.

Familiefeest

Is het tijd om weer eens met heel de familie samen te zijn? Wonen jullie verspreid over het land of willen jullie gewoon wat quality time met elkaar doorbrengen? Den Helder is een prima uitvalsbasis. De invulling van de dag is uiteraard helemaal naar wens te bepalen, van een spelletjesmiddag en allerlei workshops en rondleidingen tot theatervoorstellingen. Wij bezorgen de gehele familie, van jong tot oud, een onvergetelijke tijd. 

Reünie

Die klasgenoten van vroeger weer eens terugzien? Wij weten hoe leuk een weerzien kan zijn maar ook wat er allemaal bij komt kijken. We adviseren en helpen je graag een stuk op weg. Maar we kunnen natuurlijk ook al het werk uit handen nemen. Het is maar net wat je wilt.

Evenementen

Evenementen zijn er in allerlei soorten en maten. Jij roept, wij draaien! Niets is te gek. Of het nu gaat om een theatervoorstelling met alles erop en eraan, markt, modeshow, borrel, expositie of indoor sporttoernooi. 

Geïnspireerd geraakt en wil je meer weten?

Zon zee, strand, bos, duin 

Historisch en industrieel 

Team van onvermoeibare professionals