Kwaliteit door liefdevolle, ambachtelijke werkwijze

Bakkerij Bos

Den Helder

Dat ze de vijfde generatie zijn die al meer dan 130 jaar banket maken, dat vinden Hans Peter en Marlies Winter van Banketbakkerij Bos niet zo belangrijk. Op de geschiedenis van het bedrijf, dat is gevestigd in het stadscentrum van Den Helder, zit de klant volgens hen niet te wachten. Maar natuurlijk wel op de overheerlijke producten van de banketbakkerij.

Alles draait om de kwaliteit die door een liefdevolle, ambachtelijke werkwijze en met moderne apparatuur tot stand komt. Of het nu gaat om chocolade en bonbons, gebak en koek, brood, hartigheid of een prachtige (foto-, kinder- of bruids)taart. Banketbakkerij Bos werkt uitsluitend met de beste grondstoffen en dagverse producten en streeft naar de hoogste graad van perfectie. En dat is terug te zien en te proeven in alle producten.  Niet voor niets is de banketbakkerij aangesloten bij het gilde van Betere Banketbakkers en voeren zij het predicaat Hofleverancier. Hiermee onderscheidt het enthousiaste echtpaar zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit.

van soezen tot taart

Alles is mogelijk van chocolade en bonbons, gebak en koek, brood. Hartigheid of een prachtige (foto-, kinder- of bruids) taart en alles wat daar tussen zit.
Banketbakkerij Thé Café Bos
Spoorstraat 1
1781 JB Den Helder

Direct contact opnemen

Het formulier is succesvol verzonden.