Ontspannen en genieten in het Grand Hotel Beatrix

Grand Hotel Beatrix

Den Helder

Te mooi om waar te zijn? Die ene prachtige locatie waar je echt alles onder één dak vindt? Nee hoor, het bestaat echt! Het Grand Hotel Beatrix biedt alles wat een feest, evenement of bijeenkomst tot een mooie en onvergetelijke ervaring maakt.

Viersterrenhotel 
Het viersterrenhotel is gelegen in het mooie, rustieke kustdorpje Huisduinen, omgeven door zee, strand, bos, duin, dijk en polder. Uitkijkend op zee en Waddeneiland Texel kun je niet anders dan ontspannen en genieten. 

Top van Nederland 
In het gastvrije Grand Hotel Beatrix worden passie, motivatie en inzet gecombineerd met inlevingsvermogen in de gast. Voor ieder is er wat wils: van een toegankelijke Sportsbar tot het modern maar sfeervol ingerichte finedining restaurant C’est la vie Wine & Dine, dat volgens verschillende toonaangevende culinaire vakbladen al jaren tot de top van Nederland behoort. In de verfijnde keuken worden, onder leiding van Chef de Cuisine Raymond van Veen, culinaire diners bereid die veelal in intieme kring geserveerd worden. Maar ook buffetten en diners voor grote groepen worden met dezelfde zorg en aandacht bereid. Om over de passie voor wijnen nog maar te zwijgen. 

Het Grand Hotel Beatrix is een officiële trouwlocatie en beschikt over verschillende zalen die sfeervol zijn ingericht en tevens kunnen worden gebruikt als conferentieruimte. 

Rust en balans 
Blijven slapen na een feest of conferentie? Dat kan in één van de 52 luxe en stijlvol ingerichte hotelkamers of suites. Vanuit de hotelkamer is de wellnessclub binnen enkele stappen bereikbaar voor een moment van ultieme ontspanning. Alle ingrediënten om stress te laten verdwijnenen en rust en balans (terug) te vinden zijn aanwezig. De wellnessclub bestaat onder andere uit een verwarmd en overdekt zwembad, sauna, Turks stoombad en squashbanen.

Of het nu gaat om een (huwelijks-)feest, conferentie, overnachting, het gebruik van de wellnessfaciliteiten, het nuttigen van een drankje in de bar of culinair genieten in het restaurant: in het Grand Hotel Beatrix wordt iedere gast gewaardeerd.Capaciteit

Margrietzaal: Feest / Receptie tot 150 personen / Diner tot 75 personen

Maximazaal: Receptie tot 100 personen

Restaurant: C’est la Vie Wine & Dine: Feest / Receptie tot 125 personen / Diner tot 75 personen

Sportsbar: Receptie tot 50 personen / Diner tot 50 personen

*officiële trouwlocatie
Grand Hotel Beatrix
Badhuisstraat 2-10
1789 AK, Huisduinen/Den Helder

Direct contact opnemen

Het formulier is succesvol verzonden.