Iedereen is het waard om lekker in z'n vel te zitten

Beauty Reflection

Den Helder

Dit klinkt toch als muziek in de oren: anti-aging en huidverbetering zonder chirurgische ingreep? Wie niet geloven wil, die mag voelen bij schoonheidssalon Beauty Reflection.

‘Schoonheid komt van binnenuit’, laat de gepassioneerde eigenaresse Connie Kraak weten. ‘Net zoals een mooi huis begint bij een goed fundament, geldt hetzelfde voor een mooie huid.’ 
Met het fundament van Beauty Reflection zit het wel goed. Het prachtige pand is gevestigd aan de rand van het stadscentrum van Den Helder. Het kijkt uit over de industriële kade van de Oude Rijkswerf Willemsoord waar een rij imposante iepen de gevel siert. 
In de praktijk voor huidverbetering en anti-aging draait alles om gezondheid, vitaliteit, mooi worden, mooi zijn en mooi blijven. ‘Iedereen is het waard om lekker in z'n vel te zitten’, zegt de huidexpert die zich om deze reden naast de anatomie van de huid ook geschoold heeft in Oosterse filosofie, lymfedrainage, ontspanningsmassage en gezichtsreflexologie. 

Zintuigen worden geprikkeld
Alleen al de entree is een feest voor de zintuigen, die direct worden geprikkeld. De beleving begint met een warm ontvangst, een aangename geur en subtiele loungemuziek. In het lichte, moderne maar warme interieur is niets aan het toeval overgelaten. De kleur turquoise is subtiel maar constant verwerkt in alle behandelruimtes, het verwijst naar het merk QMS Medicosmetics. 
Afgelopen twee jaar is dit revolutionaire merk uitgeroepen tot ‘World’s Best Spa Brand’ waardoor het wereldwijde erkenning op haar naam heeft staan. 

Persoonlijke aandacht
In de salon wordt een keur aan huid verbeterende behandelingen aangeboden. Maar ook bruidsarrangementen, voetreflextherapie en een ruime keuze aan massages (gegeven door massagetherapeut Jilles de Wit) behoren tot de mogelijkheden. 
Persoonlijke aandacht staat voorop bij Connie. Onder het genot van een koffie of (kruiden)thee en een gevitaliseerd glaasje water maakt ze uitgebreid en persoonlijk kennis met iedereen die ze behandelt. Hierdoor ontstaat een unieke behandeling die is toegespitst op persoonlijke wensen en behoeften. En niet onbelangrijk: het maakt resultaten en vooruitgang inzichtelijk en meetbaar.

Wie mooi wil zijn

Beauty Reflection biedt een ruime keuze aan behandelingen, waaronder: huidverbetering, bruidsarrangementen, voetreflextherapie en diverse massages. 
Beauty Reflection
Weststraat 65
1781BW  Den Helder

Direct contact opnemen

Het formulier is succesvol verzonden.