Waar je natuur beleeft

De Helderse Vallei

Den Helder

Op een unieke locatie tussen recreatiegebied Mariëndal, bosgebied Donkere Duinen en de Helderse Duinen ligt De Helderse Vallei.

Natuurlijk feest
In de directe nabijheid van duinen, strand en bos zijn er voor iedereen mogelijkheden genoeg om een ‘natuurlijk’ feest te organiseren! In het bezoekerscentrum is naast allerlei informatie over de natuur in Den Helder ook van alles over energie en afval te ontdekken. In de winkel is voor elke gelegenheid een origineel en natuurlijk cadeautje te vinden. 

Blote Voetenpad
Het hele jaar door zijn er diverse activiteiten, excursies en evenementen. Op de kinderboerderij en het terrein van De Helderse Vallei zijn verschillende mogelijkheden om spelenderwijs de natuur te ontdekken. Volg bijvoorbeeld het Blote Voetenpad, verstop je in het wilgendoolhof of aai een kalkoen! 
In het naastgelegen openluchttheater worden regelmatig theatervoorstellingen georganiseerd en Klimpark ‘De KlimVallei’ en de Uitkijktoren vormen een mooie uitdaging voor de wat actievere feestgangers. Voor groepen zijn er diverse programma’s samengesteld. Verzamel je familieleden voor een wandeling met picknick of ga op onderzoek uit in de natuur. 

Ja-woord
Ook je ja-woord kun je bij De  Helderse Vallei geven in een romantisch wilgenprieel. Organiseer een kinderfeestje op de kinderboerderij of regel voor je collega’s een inspirerende teambijeenkomst. 

natuur en plezier!

Geniet in de natuur van verschillende activiteiten.
De Helderse Vallei
De Helderse Vallei 9-11
1783 DA Den Helder

06 - 14 64 39 24

Direct contact opnemen

Lorem ipsum dolor sit amet. In pellentesque faucibus vestibulum. Nulla at nulla justo, eget luctus.
Het formulier is succesvol verzonden.