Groots en intiem op unieke industriële locatie

De Kampanje

Den Helder

Monumentale hallen en bestaande constructies uit vervlogen tijden zijn bewaard gebleven. Het gebouw waarin alle moderne faciliteiten aanwezig zijn ademt een eigentijdse sfeer. Het interieur is stoer en romantisch tegelijk door de mix van industriële elementen en natuurlijke materialen zoals hout, gecombineerd met warme kleuren.

Het historische pand herbergt het bruisende theater van de stad. Dat alleen al biedt ongekende mogelijkheden. Maar er is meer. Als officiële trouwlocatie is het ook nog eens de ultieme plek voor een huwelijksceremonie.

Napoleon
Het uit de negentiende eeuw stammende gebouw is ooit in opdracht van Napoleon gebouwd. Het ligt midden in het stadscentrum, aan het water en tussen andere prachtige monumentale panden. Deze ambiance maakt het een unieke locatie voor een mooie fotoreportage. 

Robuust en royaal
De Kampanje heeft drie moderne theaterzalen. De Den Helder Airportzaal: een grote glazen vitrine, omringd door een foyerruimte, die binnen enkele seconden om te toveren is tot gesloten ruimte. Dan is er de robuuste en royale Port of Den Helder Stadshal/evenementenhal die talloze mogelijkheden biedt. Van honderden staanplaatsen tijdens een swingend concert tot een beurs. Zelfs een zaalvoetbaltoernooi behoort tot de mogelijkheden. Maar ook een sfeervolle en intieme setting is aanwezig in de historische kathedraal net als diverse vergaderruimtes en foyers. Een intiem sfeervol eigen café en restaurant Stoom dat een ruime, lichte serre en een haard heeft met comfortabele zitjes. Aangrenzend een royaal terras en een plein dat uitzicht biedt over het water en de oude marinewerf.  

Culinair genieten
Genieten van de culinaire kwaliteiten van de professionele keukenbrigade op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Van een feestje op het strand tot een lunch of diner aan boord van het prachtige historische ramschip de Schorpioen. De Kampanje maakt alles is mogelijk.

Capaciteit

Airportzaal: 748 zitplaatsen.

Stadshal/Evenementenhal: 1800 m2, staplaatsen 1200 personen, zitplaatsen tot 270 personen.

KeyKegzaal: tot 125 personen.

KeyKegcafe: tot 80 personen.

Vergaderruimtes: 4 tot 200 personen.

Restaurant: 80 personen.

Ramschip de Schorpioen: tot 70 personen.

*Officiële trouwlocatie
De Kampanje
Willemsoord 63
1781 AS Den Helder

Direct contact opnemen

 
Het formulier is succesvol verzonden.