Het Forest Hotel is voor iedereen

Het Forest Hotel

Den Helder

Een goed bewaard geheim in Den Helder is het Forest Hotel. Anders dan de naam doet vermoeden ligt het centraal in het bruisende stadscentrum van Den Helder. Op steenworp afstand van het centraal station en vele andere voorzieningen, grenzend aan het stadspark. Wanneer je het hotel binnenstapt via een ruim trapportaal, beland je in een andere wereld. Daar is dan toch de oase van rust die de naam Forest doet vermoeden.

De ruimtes zijn smaakvol ingericht met natuurlijke materialen. Zowel receptie, bar als restaurant bestaan voor een groot deel uit hout van oude brocante kaasplanken. Verse bloemen en takken sieren de ruimtes die verder zijn ingericht met warme en kleurige accessoires.

Rustgevend en uitnodigend
Het Forest Hotel, dat een gastvrije en gemoedelijke sfeer ademt, is voor iedereen. De bar nodigt uit tot een drankje maar ook de Chesterfieldbank lonkt uitnodigend om even op neer te ploffen met een kopje koffie of thee. Of toch liever aan de leestafel met een krantje, glaasje wijn en een borrelhapje? In het Forest Hotel komt iedereen thuis. En wanneer je je ergens thuis voelt kun je natuurlijk blijven slapen.
De 25 hotelkamers, inclusief bruidssuite, zijn verspreid over drie verdiepingen. Ze zijn compleet ingericht naar de eisen van deze tijd en te bereiken met een lift. Ook in de hotelkamers komt het rustgevende element bos weer terug.

Het Forest Hotel is regelmatig het toneel van vergaderingen, cursussen, workshops, (bedrijfs)feesten, huwelijken en etentjes.

De kracht van het Hotel is niet alleen de warme huiselijke sfeer maar ook het maatwerk. ‘Uw wens is onze opdracht’, luidt de missie van het Forest Hotel. Van stamppotbuffet, tapas, kaasfondue tot culinaire hoogstandjes: het Forest Hotel is ècht voor iedereen.

Capaciteit

Bar/Restaurant:  2 tot 100 personen
Hotel: tot minimaal 50 personen
* inclusief bruidssuite met bubbelbad
Forest Hotel
Julianaplein 43
1781 HA Den Helder

Direct contact opnemen

 
Het formulier is succesvol verzonden.