Historisch fort spreekt tot de verbeelding

Fort Westoever

Den Helder

‘Kijk eens om je heen’, zegt Dave Kleine van Fort Westoever enthousiast. ‘Deze locatie spreekt toch tot de verbeelding?’ 
Wie het prachtige fort, dat stamt uit 1825, met eigen ogen aanschouwt zal het met hem eens zijn. De idyllische plek ademt een historische sfeer, midden in het groen en omgeven door water. ‘Je kunt hier nog net niet met een vliegtuig landen. Maar van een festivalbruiloft, het lossen van een kanonschot tot kanovaren, hier kan werkelijk alles.’

Het fort, ook wel de poort naar Den Helder genoemd, is geheel gerenoveerd en vernieuwd naar de wensen van deze tijd.  De sfeervol ingerichte ruimtes benadrukken het karakter van het monument dat deel uitmaakt van Stichting Stelling Den Helder, dat een unieke verzameling forten kent.
Door de vele mogelijkheden van het fort is deze locatie perfect om de gehele dag en avond door te brengen. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfs- of familiefeest, in de diverse sfeervolle gewelven van het fort en het terras kan men genieten van de perfecte ambiance.  

Uitvalsbasis
Het fort is de geschikte uitvalsbasis voor themafeesten, workshops, proeverijen, spelshows en vaartochten. Maar ook rondleidingen in het museum en de bierbrouwerij, die het fort rijk is, behoren tot de mogelijkheden.
Liever sport en spel in de buitenlucht? Buitenarrangementen ter land, ter zee of in de lucht worden in een handomdraai georganiseerd. Compleet met foodtruck, kok, bediening en meubilair is ook catering op locatie een gegarandeerd succes. ‘Niets is onmogelijk’, benadrukt Dave.

Food fort
De groenten, kruiden en het fruit uit het eigen food fort en het eigen gebrouwen Helderse biertje maken de beleving compleet.
De unieke locatie heeft een eigen ruime parkeergelegenheid en ligt midden in het prachtige Noord-Hollandse landschap. Bij uitstek het decor voor een prachtige fotoreportage.

Capaciteit

Zitplekken: 15 tot 150 personen.

Zit- en staanplaatsen: tot 350 personen.

Eigen gratis parkeerterrein

*Officiële trouwlocatie


Fort Westoever
Westoever 1
1785 PB, Den Helder

Direct contact opnemen

 
Het formulier is succesvol verzonden.