Van groepsuitje tot creatief maatwerkevenement  

Helder Events

Den Helder

Stel: je wilt ‘iets’ organiseren voor je bedrijf, relaties of familie. Maar wat? En hoe pak je dat aan? Dit zijn vragen waar het enthousiaste team van Helder Events wel raad mee weet!

Fort Boyard, Expeditie Robinson, Suppen, Crazy 88 Polaroid Hunt, Herken de Mol, Ik hou van Holland en diverse workshops en clinics zijn slecht een kleine greep uit de mogelijkheden die Helder Events biedt. Met alle programma’s in eigen beheer zorgen zij voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding in het aanbod. Liever een combinatie van een aantal programma’s? Ook dat is mogelijk bij Helder Events.

Ervaren 
‘Als ervaren evenementenbureau zorgen wij voor een onvergetelijke dag waarop je met een tevreden en voldaan gevoel terugkijkt en waar wij jou ontzorgen, zodat je zelf ook kunt genieten', vertelt de gepassioneerde eventmanager en eigenaresse van Helder Events, Debby de Jong. 
Het evenentementbureau hecht waarde aan persoonlijk contact en onderscheidt zich door het oog voor detail. Van een origineel idee tot een duidelijk voorstel en tenslotte een strakke en professionele uitvoering.

Personeelsfeesten
Het leukste om te doen vinden de dames het bedenken van een uniek concept voor een klant. 
'Zo hebben wij eens een paviljoen gevuld met allemaal herfstblaadjes voor het herfstgevoel. Niets is te gek! Ieder teambuildingsevenement, personeelsfeest, jubileum, stranduitje en zelfs een festivalbruiloft, wordt tot in de puntjes en op maat verzorgd.' 

De mooiste plekjes
De evenementen vinden plaats op de mooiste plekjes zoals het strand, het natuurgebied om de Helderse Vallei, in en om de forten van de Stelling van Den Helder maar Helder Events is ook in de regio actief.

Een leuke uitdaging voor je team organiseren?

Je bedrijf op ludieke wijzen presenteren? Of gewoon wanneer je gezellig met familie of vrienden een dagje actief bezig wilt zijn? Helder Events zorgt voor een onvergetelijke dag!
Helder Events
Westoever 1
1785 PB Den Helder

Direct contact opnemen

Lorem ipsum dolor sit amet. In pellentesque faucibus vestibulum. Nulla at nulla justo, eget luctus.
Het formulier is succesvol verzonden.