Nypels Mannenmode,
winkelen voor mannen 

Nypels Mannenmode

Den Helder

Herman Nijpels kende als kleine jongen al ieder plekje in het authentieke winkelpand aan de Spoorstraat in het stadscentrum van Den Helder. Hij zag coupeurs in het atelier boven de zaak de schaar zetten in mooie stukken stof.  Herman maakte een ontwikkeling van tientallen jaren door in de mode en de herenmodezaak Nypels Mannenmode die sinds 1904 op dezelfde plek gevestigd is. Van een eigen atelier waar op maat gemaakte kleding en uniformen werden vervaardigd tot confectie, naar het huidige modebeeld.

Modetrends
Tot op de dag van vandaag legt Herman zich, samen met zijn vrouw Lidy, nog altijd even gepassioneerd toe op de laatste modetrends.
‘Wij staan voor goede merken, kwaliteit en pasvorm, uiteraard volgens de laatste trends. Een mooi voorbeeld is Cavallaro, toegankelijke Italiaanse mode. Van casual tot formele touch. Gebaseerd op een mix van Nederlandse en Italiaanse pasvorm. Kwalitatief prachtig mooi. Maar we hebben ook het merk Vanguard: stoere mannenmode geïnspireerd door het ontwerp van hypermoderne motoren.’
Merken als Mac, Bugatti, Stones, Fellows,  New Zealand, Blue Industry en Blue Crane zijn sprekende voorbeelden van de huidige mode.
‘Blue Crane is een nieuw merk voor de modieuze man. Tricot overhemden in een slanke en in een wat wijdere, comfortabele pasvorm. De dessins en kleurstelling van Blue Industry zullen zorgen voor een positieve verrassing. Heel wat anders dan men van Nypels Mannenmode gewend is.’

Humberto
Of het nu gaat om kleding voor de vrije tijd, het werk of een spetterend feest, Nypels heeft het! 
Ook accessoires als dassen, riemen en schoenen zijn verkrijgbaar. Schoenmerken als Humberto en Melik. Het laatste label staat voor unieke ontwerpen die in Turkije worden gemaakt naar Nederlandse kwaliteit en maatstaf.

Nog niet, of lang niet bij Nypels geweest? 
Loop gewoon eens vrijblijvend naar binnen, kijk  in de etalage of maak kennis met de winkel via internet op www.nypelsmannenmode.nl.
Houd dan ook gelijk social media in de gaten, zodat nieuwe collecties, acties, merken, tips en weetjes op Facebook en Instagram niet aan jouw neus voorbijgaan.
 
Winkelen voor mannen

Verrassend, goede merken, kwaliteit en pasvorm volgens de laatste modetrends.
Nypels Mannenmode
Spoorstraat 45
1781 JC Den Helder

Direct contact opnemen

Lorem ipsum dolor sit amet. In pellentesque faucibus vestibulum. Nulla at nulla justo, eget luctus.
Het formulier is succesvol verzonden.