Niets moet maar alles mag en kan

Studio 62

Den Helder

Menig feest vindt er plaats in het centraal gelegen Studio 62 op de Oude Rijkswerf Willemsoord.  ‘Zoals Buskruit met techno muziek, Caribbean Night, Relive the 90’s en hardstyle feesten’, vertelt echtpaar Sandra en Ray van Berkel, dat met veel enthousiasme Studio 62 runt, wat ooit dienst deed als loods van conservatie. ‘Maar dat niet alleen. Onlangs hadden we bijvoorbeeld nog een feest van twee vriendinnen die hun vijftigste verjaardag vierden. En even daarna heeft de gemeente hier een presentatie gehouden. Voor ons heeft ieder evenement of bijeenkomst zijn charme’.

Studio 62 is historisch erfgoed dat met respect voor de boeiende geschiedenis omgetoverd is in een sfeervolle locatie. Tal van karakteristieke onderdelen, zoals de originele kraanbanen en de loopkat, zijn bewaard gebleven. Industriële lampen sieren sfeervol de met hout beklede bars.

Mulitfunctioneel
De ruimte kan in een handomdraai worden omgetoverd tot een intieme plek door velours gordijnen, die in meerdere kleuren gebruikt kunnen worden. De grote, rauwe maar toch intieme en warme ruimte biedt een unieke setting voor bruiloften, verjaardagen, feesten, reünies, seminars en lezingen. Kortom: multifunctioneel. 

Barbecueën op het terras, een buffet, vijfgangendiner of toch liever alleen een borrelhapje? SoulMen’s Party op het podium of gaat de voorkeur uit naar een dj? Alles is mogelijk en kan van A tot Z geregeld worden. De touwtjes liever zelf in handen houden? Ook geen probleem. Bij Sandra en Ray moet niets maar mag en kan alles.  

Licht en geluid is in handen van een eigen geluidstechnicus en is van ongekend kwaliteitsniveau. Het ruime podium biedt ruimte voor iedere vorm van voordracht. Drie professionele beamers zijn beschikbaar voor presentaties of het tonen van film- en fotomateriaal. 

Een lange lijst aan flexibel personeel maakt dat op ieder feest, naast de aanwezigheid van het enthousiaste echtpaar zelf, de juiste personen worden ingezet.

Capaciteit

Zitgelegenheid: tot 150 personen. 

Feest: tot 500 personen. 

* Officiële trouwlocatie
Studio 62
Willemsoord 62
1781 AS Den Helder

Direct contact opnemen

 
Het formulier is succesvol verzonden.